4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuw bestuurslid voor jarig Boekenhuis De Akker

· 1079× bekeken

VRIEZENVEEN - Christelijk Boekenhuis De Akker heeft een nieuw bestuurslid benoemd in de persoon van Hennie Veldhuis-Nieuwlaar. Per 4 januari 2018 is zij de opvolgster van Aard Wessels, die dan terugtreedt als bestuurslid. De Akker viert de hele decembermaand haar verjaardag en trakteert alle klanten bij aankoop ter waarde van minimaal 15€ op een attentie of Akker-bon, naar keuze.

Stichting Christelijk Boekenhuis de Akker werd opgericht in 1994 als vrijwilligersproject en opende haar deuren op 1 december, dus inmiddels 23 jaar geleden. Bijna 4 jaar later verhuisde de Akker naar de huidige locatie op Westeinde 305.Voor alle kerken, verenigingen en scholen zijn er diverse arrangementen en kortingsregelingen, juist ook in de decembermaand. Bij elke besteding à € 10,00 ontvangt elke klant een stempel op de Akker-spaarkaart. Vraag ernaar bij de kassa. Juist in de decembermaand is het een mooie gedachte om een goed boek, dagboek of Bijbel weg te geven, een Blijde Boodschap.

Voor een volledig overzicht van het assortiment gaat u naar de webshop www.akkerboek.nl , bestellingen worden binnen 2 werkdagen thuisbezorgd in heel Nederland.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›