4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De Winterkraaien vliegen door naar een 11e en 12e voorstelling

· 1088× bekeken

VROOMSHOOP - Op 23 en 24 november werden de 9e en 10e voorstelling van de theatervoorstelling De Winterkraaien gehouden, in Het Punt in Vroomshoop. De voorstellingen waren opnieuw geheel uitverkocht. De voorstellingen met vertelster Thea Kroese, het Chr. Mannenkoor Vroomshoop o.l.v. Gezinus Veldman, en met de solisten Geerhard Abma op bugel en deze keer bas-bariton Hans de Vries, trekken publiek uit de verre omtrek.
Gezien de grote belangstelling komt er een 11e en een 12e voorstelling op donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2018, opnieuw in Het Punt. Belangstellenden kunnen mailen naar info@levendvroomshoop.nl of bellen met 0546-642191.


Op de foto van Herman Pierik het repeterende mannenkoor met solist Hans de Vries,

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›