4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Schitterende creaties in ‘Oos Plekkie’ in Vroomshoop

· 855× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen donderdagavond, 23 november, waren meer dan 50 vrouwen bij elkaar in ‘Oos Plekkie’ (Bijvank 18, Vroomshoop). Daar werd een kleurrijke ‘crea-avond’ gehouden met als thema: ‘Sta op en schitter’.
De vrouwen gingen een fraaie kerstboom van takken op een canvas schilderij maken. Met behulp van verschillende kerstversieringen maakten de dames prachtige taferelen. Het geheel werd schitterend verlicht met lampjes. Tussendoor werd ook de inwendige mens niet vergeten. Eveneens vertelde Betty de Haan kort iets over haar geloof aan de hand van een powerpoint-presentatie. Ongeveer 21.45 uur keerde een ieder weer voldaan huiswaarts met een mooie goodybag. We hebben samen van een hele fijne avond genoten!

We hopen komend voorjaar opnieuw een crea-avond te houden (maart 2018). Bij dezen bent u daar alvast van op de hoogte.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›