4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Dorcaswinkel na 20 jaar levendiger dan ooit

· 869× bekeken

VROOMSHOOP - Ruim twintig jaar geleden werd door enkele vrijwilligers een Dorcaswinkel opgestart in een schuur in Westerhaar. Na een jaar werd in Westerhaar een winkel betrokken aan de Hoofdweg en werd het aantal vrijwilligers fors uitgebreid. Hier werd achtien jaar lang met veel enthousiasme gewerkt en de gekozen doelen, zoals waterputten in Ethiopië en weeskinderen in Mozambique, fors ondersteund. Vorig jaar werd de overstap gemaakt naar een nieuwe winkel aan de Hammerstraat in Vroomshoop en weer waren er behoorlijk meer vrijwilligers nodig, en ook die kwamen er.
Nu na een jaar blijkt dat dit een goede keuze is geweest er zijn veel enthousiaste medewerkers maar ook zijn de klanten dagelijks zeer positief, mede doordat er een snelle omzet wordt gerealiseerd en er daardoor steeds weer nieuwe producten in de winkel zijn te vinden. Dit alles om mensen in nood te ondersteunen, ongeacht ras , geloof, huidskleur of afkomst.

Er zijn al veel kerstartikelen verkocht maar de komende dagen is er ook weer aanvoer vanuit andere Dorcas vestigingen. Ook worden er de komende tijd kniepertjes gebakken en kerststukjes, graftakken e.d. door eigen medewerkers gemaakt en in de winkel aangeboden voor aantrekkelijke prijzen.

Om reden van langdurige ziekte van enkele van onze vrijwilligers zijn wij nog op zoek naar enkele enthousiaste medewerkers M/V voor de dinsdag, woensdag en vrijdag. Lijkt u dat wat dan kunt u zich aanmelden bij de winkel of bellen tijdens de openingstijden.
De zaterdagen 23 en 30 december en dinsdag 2 januari 2018 is de winkel gesloten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›