4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Kernteam VVD Twenterand met vertrouwen de verkiezingen in

· 797× bekeken

VRIEZENVEEN - Tijdens de algemene ledenvergadering van de VVD Twenterand op 23 november j.l. hebben de leden van de VVD de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Het voorstel van de kandidatencommissie werd unaniem door de leden overgenomen en dat tekent de kracht en de onderlinge goede verhoudingen binnen de partij. Lijsttrekker Erik Kobes, die overigens in het voorjaar van 2017, ook al unaniem werd gekozen, is trots op de lijst met kandidaten : ‘Ik ben blij met deze lijst, heb veel zin in de campagne en heb vertrouwen in de uitslag. In de campagne zal de nadruk gelegd worden op het kernteam, dat naast mijzelf, bestaat uit Reina Berends en Corné van het Laar.’

De kandidatenlijst, die u kunt vinden op de site van de VVD www.twenterand.vvd.nl , bestaat uit 12 personen, redelijk verdeeld over de diverse grote kernen met als lijstduwer de voorman van de VVD Twenterand de afgelopen twee verkiezingen, Chris Walraven. In de vergadering bedankte voorzitter Jan Veerenhuis hem voor zijn inzet en gedrevenheid gedurende de aflopen twee raadsperiodes. Dat de VVD gaat voor meer dan één zetel, daar maakt men beslist geen geheim van. Lijsttrekker Kobes: ‘De lokale politiek kan wel wat liberale inbreng gebruiken, maar het is aan de kiezers of deze veranderingen in 2018 worden doorgevoerd.’

Ook het verkiezingsprogramma van de VVD Twenterand is te vinden op de site van de VVD Twenterand en daarin geeft de partij duidelijk aan in welke gemeente men wil wonen, werken en leven. Het beloven spannende verkiezingen te worden en op dit moment is ook nog niet exact bekend welke partijen er allemaal mee doen in Twenterand. Op de avond van 21 maart 2018 weten we of alles min of meer bij het oude blijft of dat de kiezers in Twenterand het, net als de VVD, tijd vinden voor wat politieke veranderingen. De VVD Twenterand is er in ieder geval klaar voor, stroopt de mouwen op en gaat deze uitdaging dus graag aan.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›