4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Autobedrijf biedt ook plaats aan fietsenwinkel in Den Ham

· 1761× bekeken

DEN HAM - Op 27 juli 2017 heeft de gemeente een principeverzoek ontvangen voor het wijzigen/aanvullen van de bestemming ten behoeve van rijwielhandel en bromfietsen/motoren op het perceel Ommerweg 51a in Den Ham. Ter plaatse is nu het autobedrijf Heikens gevestigd. De initiatiefnemer is hiervoor bereid de planologische mogelijkheden van het tankstation in te leveren. Op 12 september 2011 is de omgevingsvergunning voor de activiteit milieu ten behoeve van verkoop en opslag van LPG al ingetrokken. Visueel is er geen tankstation meer aanwezig. De gemeente is bereid om aan een ander mee te werken. Overigens verdwijnt de autohandel niet. De fietsenwinkel wordt, als alles geregeld is, aan het autobedrijf toegevoegd.

Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›