4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

VVD: Foto Konijnenberg krijgt steun middenstand Den Ham.

· 1980× bekeken

DEN HAM - De leden van middenstandsvereniging Hami Den Ham hebben het college van Twenterand in een brief d.d. 14 november 2017, ondertekend door voorzitter Jansen, laten weten hoe men over het handhavingsverzoek van de Stichting Platform Detailhandel Twenterand richting Foto Konijnenberg denkt. Door deze actie zal formeel de lopende procedure waarschijnlijk helaas niet worden stopgezet, maar het geeft wel een heel duidelijk signaal. Deze brief zal ongetwijfeld ter sprake komen tijdens het gesprek dat de gedeputeerde Monique van Haaf en wethouder Martha van Abbema over deze handhavingsprocedure op 21 november a.s. gaan voeren. De provincie speelt namelijk een grote en mogelijk zelfs een cruciale rol in deze kwestie.

Het blijft roerig in Den Ham. Is het niet de CAV waar veel publiciteit én tweespalt is, dan is het wel de situatie rond Foto Konijnenberg. Hoe zou dat toch komen?

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›