4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nog maar enkele kramen vrij op Kerstmarkt Vroomshoop

· 892× bekeken

VROOMSHOOP - De kramen voor de kerstmarkt in Vroomshoop raken in sneltreinvaart uitverkocht. De inschrijving is pas een maand geopend, maar nu al is 80 procent verhuurd. Van de 55 verlichte kramen zijn er op dit moment nog 10 vrij. Er is ook nog beperkte ruimte beschikbaar voor ondernemers die met een eigen kraam op de markt willen staan. De kerstmarkt in Vroomshoop is op vrijdag 15 december.

“We krijgen zelfs inschrijvingen binnen uit Haarlem en Groningen”, zegt Lute Gombert namens de organiserende Oranjevereniging Vroomshoop. “We merken de laatste jaren dat de belangstelling toeneemt onder zowel deelnemers als bezoekers. Maar dat mensen helemaal vanuit West-Nederland naar Vroomshoop komen, hadden we nooit gedacht. Een ruime meerderheid van de deelnemers komt overigens uit onze eigen gemeente Twenterand. Niet alleen ondernemers schrijven zich in, ook veel hobbyverkopers weten steeds vaker de kerstmarkt te vinden.”

De laatste tien verlichte kramen zijn nu (online) te reserveren via www.oranjeverenigingvroomshoop.nl of via bestuurslid Willy Dogger (tel.: 06-21548569 na 18.00 uur, e-mail: wadogger@caiway.nl). Een verlichte kraam van 4 meter bij 1 meter kan gehuurd worden voor 35 euro. Naast de 55 verlichte kramen van de organisatie is er ook ruimte voor deelnemers om een standplaats te huren voor een eigen kraam. De prijs hiervoor is 5 euro per strekkende meter. Voor eet- en drinkkramen gelden afwijkende tarieven en regels.

De kerstmarkt in Vroomshoop wordt voor het tweede jaar op rij georganiseerd op een vrijdag. De markt is op vrijdag 15 december gratis te bezoeken tussen 16.00 en 21.00 uur in de Koningin Beatrixlaan. Naast de ruim opgezette kerstmarkt met tal van kraampjes is er ook een levende kerststal, een horecaplein, muziek en een overdekt gedeelte met kraampjes in kerkelijk centrum Irene.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›