4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Start Verkoop nieuwbouwproject Vroomshoop-Oost

· 993× bekeken

VROOMSHOOP - Donderdag 16 november a.s. start de verkoop van nieuwbouwproject Vroomshoop-Oost. Deze start wordt ingeluid door middel van een start-verkoopevent bij activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop. Alle geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om tussen 18.00 en 19.30 langs te komen voor meer informatie. De makelaar, Oosterhave Makelaars, en projectontwikkelaar Janssen de Jong, staan klaar met brochures van het project en kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden. Tevens zij er hypotheekadviseurs van Hypotheeknet aanwezig voor eventuele hypotheekvragen.

Het nieuwbouwplan bestaat in totaal uit 15 woningen. Aan de Vingerhoedskruid en Kamille komen vier twee-onder-een-kapwoningen, vier hoekwoningen en zeven tussenwoningen. De kavels variëren in grootte van circa 122 m² tot 309 m². Daarnaast gaat er 1 ruime bouwkavel in de verkoop van 480 m².

Alle woningen in Vroomshoop Oost voldoen aan de huidige kwaliteitseisen. Mede door de uitstekende isolatie en de pv-panelen op het dak resulteert dit in een lage energierekening. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat de woningen zo min mogelijk onderhoud nodig hebben. Zo worden de woningen voorzien van onderhoudsvriendelijke materialen als kunststof kozijnen. Naast de basisindeling is er veel mogelijk voor de kopers om hun woning volledig naar eigen wens aan te passen, met een uitbouw, dakkapel of zelfs een inloopkast bij de slaapkamer.

Dit bouwplan is onderdeel van de nieuwe en enige uitbouwwijk van Vroomshoop. Een deel van deze wijk is al bebouwd en bewoond. De opbouw is speels met waterpartijen, plantsoenen, en ruimte voor kinderen om te spelen. Binnen enkele mnuten ben je in het centrum van Vroomshoop, dus alle voorzieningen zijn dichtbij. Deze jonge wijk is goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Ben je wel geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid om naar het start-verkoopevent te komen, neem dan contact op met Oosterhave Makelaars. Meer informatie is ook te vinden op www.vroomshoop-oost.nl en facebook.com/vroomshoopoost.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›