4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

CDA-raadsleden Klinkhamer en Te Velde niet meer beschikbaar

· 1667× bekeken

VRIEZENVEEN - De twee raadsleden Klinkhamer en Te Velde zijn niet meer beschikbaar voor CDA Twenterand na de verkiezingen in 2018. Dit is mede een gevolg van de opstart van coöperatie Asbestschakel. Daarnaast verhuist Te Velde in 2018 naar gemeente Tubbergen. Het CDA-bestuur en de fractie hebben begrip voor deze beslissing.

Naast eigenaar van het familiebedrijf Klinkhamer Mode in Westerhaar-Vriezenveensewijk is Jeroen Klinkhamer ook bedenker en voorzitter van de coöperatie Asbestschakel. Door het overweldigende succes van Asbestschakel ontbreekt de tijd om naast betrokken te zijn bij beide bedrijven, ook volwaardig raadslid te zijn. “Het raadswerk is te belangrijk om het, door gebrek aan tijd, niet met volle overgave te kunnen doen. Vandaar het besluit om me niet opnieuw verkiesbaar te stellen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen, op 21 maart 2018.” Aldus Jeroen Klinkhamer.

Rolf te Velde verhuist in het voorjaar van 2018 van Den Ham naar Tubbergen en is om deze reden niet meer beschikbaar voor CDA Twenterand. Hij is in het dagelijks leven werkzaam als directielid bij waterschap Vechtstromen en daarnaast vanaf het eerste moment betrokken bij het oprichten van Asbestschakel, waar hij nu een adviserende rol heeft.

Het CDA-bestuur is blij met maatschappelijk betrokken raadsleden en ondernemers in hun geledingen. Men is inmiddels op zoek naar opvolgers in beide dorpen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›