4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Erik Kok nieuwe Prins der Smoezen

· 1242× bekeken

VROOMSHOOP - “Met meer dan 200 kilo schoon aan het haakje wordt carnaval vieren een gewichtig zaakje!”. Dat is het motto waarmee Prins Erik II (Erik Kok) samen met zijn Adjudant Ferdinand (Ferdinand Slotman) het komende jaar over “Smoezenlaand” regeert. Het blijkt een verrassend duo te zijn. In het geruchtencircuit voorafgaand aan de bekendmaking gonsden vooral andere namen rond.

Het duo werd op 11 november officieel gepresenteerd tijdens het Prinsenbal. Om 11 over 10 kwamen de twee tevoorschijn vanuit een bouwkeet bij activiteitencentrum Het Punt. Prins Erik II maakt al enige jaren deel uit van de Raad van Elf van De Smoezen. Hij is binnen de vereniging bekend als “Heraut van de eerste poal tot ’t laatste plintie” vanwege zijn dagelijkse werk als uitvoerder in de bouwwereld. Adjudant Ferdinand is een minder bekend gezicht binnen het carnavalsleven en dat maakte de verassing zaterdag compleet.

Met de bekendmaking van de nieuwe prins en adjudant is de aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen een feit. Voor meer informatie over De Smoezen, het nieuwe duo en alle activiteiten kunt u terecht op de website: www.desmoezen.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›