4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Wisselingen in bestuur Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk

· 1597× bekeken

VROOMSHOOP-GEERDIJK - Drie jaar geleden is Dorpsraad Vroomshoop opgericht en sindsdien is onder de bezielende leiding van voorzitter Bert Jansen al veel bereikt en is de Dorpsraad een begrip geworden binnen Vroomshoop en Twenterand. Dit jaar werd door Jansen aangegeven dat hij graag de voorzittershamer over zou willen dragen aan iemand anders. Jansen zal wel als lid binnen de Dorpsraad aanwezig blijven.

De nieuwe voorzitter is gevonden binnen de eigen gelederen. Jeroen Haan, vanaf de oprichting al lid van de Dorpsraad, zal het stokje overnemen. Voor Haan een mooi moment om met het voorzitterschap te beginnen. Dorpsraad Vroomshoop heeft zijn naam sinds vorige maand veranderd in Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk en binnenkort zal ook de nieuwe website gelanceerd worden.

Doordat de afgelopen drie jaren veel contacten zijn opgedaan met de gemeente en andere organisaties wordt Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk voor veel zaken gevraagd om mee te denken. Om alles behapbaar te houden is daarom besloten om het aantal leden van de Dorpsraad te vergroten. Nieuw geïnstalleerd als lid zijn Thijs Jansen, Albert Melenberg en Henri Ossevoort. De Dorpsraad bestaat verder uit penningmeester Betsie Ribberink, secretaris Riëtte Makkinga en Jos Veldhuis. Daarnaast zal er vanaf december nog iemand mee gaan draaien en wellicht volgend jaar als lid worden toegevoegd, waardoor het aantal op 9 leden zal komen. Naast de nieuwe namen is er afscheid genomen van vicevoorzitter Marten Dijkstra, die ook vanaf de oprichting bij de Dorpsraad betrokken is geweest. Dijkstra is inmiddels voorzitter van Ondernemend Vroomshoop en zal in die hoedanigheid korte lijntjes houden met Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk.

Op 29 november om 19.30 uur zal de vernieuwde Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk zich presenteren aan de inwoners van Geerdijk in Café De Brug. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de Dorpsraad. Verder zal ook Burgemeester Van der Kolk aanwezig zijn en zal Vroomshoop/Geerdijk Waakt gepresenteerd worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om aan te geven welke verbeterpunten er nog zijn in Geerdijk en waar de Dorpsraad mee aan de slag kan gaan.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›