4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Weesfietsen bij de stations Vriezenveen en Vroomshoop

· 1163× bekeken

TWENTERAND - Reizigersvereniging ALMA krijgt geregeld klachten over ruimtegebrek in de fietsenstallingen bij de stations Vriezenveen en Vroomshoop. We zijn daarom op een zondag maar eens de weesfietsen gaan tellen. Weesfietsen zijn fietsen die niet meer gebruikt kunnen worden, vaak zijn het al wrakken.
Op zondag zijn er minder fietsen gestald dan op een werkdag.

In Vriezenveen stonden er 29. In Vroomshoop was het wat beter, daar stonden 7 weesfietsen. Opvallend was dat er nogal wat fietsen aan de Stobbelaan in Vroomshoop ”wild” gestald stonden. Kennelijk is er aan die kant ook behoefte aan een fietsenstalling.

Wij hebben de gemeente Twenterand verzocht de weesfietsen op te ruimen. De gemeente reageerde telefonisch! met het verhaal dat de APV er niet in voorziet. Eerst moet de Algemene Politie Verordening worden aangepast. Dat kan wel 6 tot 12 maanden duren! In omliggende gemeentes is dat beter geregeld. ALMA houdt het in de gaten. U ook ?

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›