4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Laatste kaartjes voor de Vroomshoopse Revue in de verkoop

· 595× bekeken

VROOMSHOOP - Op zaterdagmorgen 4 november was het vanaf 8.00 uur al druk bij het Punt. Vele vroege vogels wilden per se kaartjes veroveren voor de theatervoorstellingen van de Vroomshoopse Revuegroep. Om 9.00 uur begon de voorverkoop en in no time was de voorstelling van vrijdagavond 1 december aanstaande uitverkocht. Van de theatervoorstelling in Het Punt van donderdagavond 7 december onder de titel “D’r an met de lippe met de Vroomshoopse Republiek” is nog een zeer beperkt aantal entreekaarten beschikbaar. De laatste kaarten kunnen tegen € 12,50 per stuk en dan maximaal vier kaartje per koper vanaf woensdagmorgen 8 november worden veroverd bij Berkhof Expert, Tonnendijk 1, Vroomshoop.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›