4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Eerste “100 x Maatwerk” voor wethouder Van Abbema

· 1145× bekeken

VROOMSHOOP - De liefhebbers van zijn columns hebben er een poos op moeten wachten, maar nu is het dan zover. De Vroomshoopse columnist Arjen Maat overhandigde vrijdagmiddag het eerste exemplaar van “100 x Maatwerk” aan cultuurwethouder Martha van Abbema. Plaats van handeling was Bruna Brinkman aan het Julianaplein. Daar is het boek van Maat vanaf zaterdag 4 november ook te koop, voor € 14,95.
De titel van de bundel is “100 x Maatwerk”. Maat houdt het boek trots omhoog. Op de cover staat voor alle duidelijkheid nog “De beste 100 columns uit 5 jaar Maatwerk”. Maat lacht. “Dat is inderdaad wat dit is. Een bundel met de honderd leukste columns uit die periode. Het is een mooi boek geworden. Fraai vormgegeven met mooie illustraties door Tim ter Haar van Villa5 uit Ommen, dat het boek ook uitgeeft.”

Op deze vrijdagmiddag in november bladert wethouder Martha van Abbema door het eerste exemplaar van de bundel. Ze is enthousiast over het boek. “Ik las de columns van Arjen in De Koerier al wel met regelmaat en het is leuk om ze nu gebundeld te zien. Het is een mooi boek geworden, met grappige tot herkenbare verhaaltjes van een betrokken vader uit een Twenterands gezin”, aldus de cultuurwethouder.

Gerrit Brinkman van Bruna Vroomshoop sluit zich van harte aan bij de woorden van de wethouder. “Inderdaad een mooi boek, met erg leuke verhaaltjes. Vanaf zaterdag ligt het boek van Ar-jen bij ons in de winkel. Er is al diverse keren door klanten naar gevraagd. Mensen zijn al bezig met de Sinterklaas-inkopen en voor nog geen 15 euro is dit een hartstikke leuk en typisch Twenterands cadeau om weg te geven. Of zelf te houden uiteraard”, besluit Brinkman.

“100x Maatwerk” ligt vanaf zaterdag 4 november bij Bruna Brinkman in Vroomshoop, bij de Bruna in Vriezenveen en bij Drogisterij Berghuis in Westerhaar. Bestellen kan ook en wel via maatwerk@caiway.net.

Foto: Erwin Heuver

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›