4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Iris en Maud Jansen van Harmonie Vroomshoop samen naar voorrondes NK Twirl

· 961× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag 21 oktober vertrokken in alle vroegte drie solisten van De Harmonie Vroomshoop naar Hoogezand om daar deel te nemen aan een NBTA Twirl concours. Het was een topdag voor de 3 solisten Sarah, Iris en Maud. Ondanks de grote concurrentie die er die dag was kwamen ze alle 3 met een medaille terug.

Sarah Offringa deed mee met haar 1 – baton show en liet de jury zien dat ze deze show goed beheerste. Deze keurig afgewerkte show werd dan ook beloond met een 3de plek in haar categorie.

Maud Jansen deed met 3 onderdelen mee, 1- baton show, solo dance en een duo show met zus Iris. Maud pakte op alle 3 haar onderdelen een medaille. Maud liet met haar solo dance zien hoe je muziek samen met baton technieken goed kunt uitbeelden. Ook de jury bewonderde dit. Maud behaalde hiermee dan ook een eerste plek. Voor de anderen 2 onderdelen werden het zilveren medailles.

Ook Iris deed aan 3 onderdelen mee, 1- baton, solo dance en de duo show. Voor Iris was het een spannende wedstrijd, Iris was nog 1 keer plaatsingspunten nodig voor haar 1 – baton om ook deel te mogen nemen aan de voorrondes van het NK. Het was dan wel geen podium plek voor Iris haar 1 -baton maar wel had ze ruim de punten gehaald met haar strakke routine om deel te mogen nemen aan de voorrondes van het NK. De zilveren medaille die ze behaalde was voor hun duo show.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›