4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Voorverkoop Vroomshoopse Revue op 4 november in Het Punt

· 1049× bekeken

VROOMSHOOP - D’r an met de lippe met de republiek Vroomshoop. Dat is de uitdagende en ook intrigerende titel van de voorstellingen van de Vroomshoopse Revuegroep. Oorspronkelijk was van één avond uitgegaan, vrijdag 1 december. Gezien de grote getoonde belangstelling voor entreekaarten is nu besloten twee avonden te reserveren in de theaterzaal van Het Punt. Ook op donderdagavond 7 december wordt een voorstelling door de Vroomshoopse Revuegroep gegeven.

Onder de regie van Jennifer Veltink treden Heleen Berkhof, Annelore en Karel Krahwinkel, Rolf van der Veen, Jan-Cees Kaas, Inge Kamphuis, Corine Vaartjes, José Makkinga en Hans Nieboer op met zelf geschreven sketches en liedjes. Veel samenleving en ook een vleugje politiek komen aan bod, met volop actualiteit en herkenbaarheid met de nodige humor. Hoogtepunt is het met het nodige vlagvertoon en strijdliederen uitroepen van de eerste Vroomshoopse Republiek, een cultuurhistorisch unicum in de bijna 160 jaar van het Kanaaldorp. Een vocaal kwartet “De meezingers” ondersteunt bij liedjes, die worden begeleid door de gelegenheidsband “The Republicans”. Ondersteunende beelden en lichteffecten zorgen voor een fraai ogend geheel.

De voorverkoop voor de beide voorstellingen van 1 en 7 december, die beide om 20.00 uur beginnen, wordt gehouden op zaterdagmorgen 4 november aanstaande in Het Punt aan de Burgemeester Koetjestraat in Vroomshoop. Vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur ’s morgens geldt: wie het eerst komt het eerst maalt en ook betaalt. Dat moet contant gebeuren, per pin is niet mogelijk. Per persoon kunnen dan maximaal vier kaartjes worden veroverd, die € 12,50 per stuk kosten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›