4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Daarlerveen geeft 10% meer aan Bartiméus Sonneheerdt

· 875× bekeken

DAARLERVEEN - Van 16 t/m 21 oktober 2017 heeft Vereniging Bartiméus Sonneheerdt in Daarlerveen gecollecteerd voor mensen met een visuele beperking. De collectevrijwilligers hebben € 463,79 opgehaald. Dit is 10% meer dan in 2016. Een mooi bedrag waarvoor ze alle gevers heel hartelijk bedanken!

Dit jaar gaat de opbrengst van de collecte specifiek naar een interactief lespakket waarmee kinderen met de oogaandoening CVI aan meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld kunnen werken, de ontwikkeling van digitaal onderwijs voor kinderen met een visuele en verstandelijke beperking, en een onderzoek om uveitis (inwendige oogontsteking) bij kinderen beter te behandelen.

Dat maakt concrete hulp zo belangrijk en daarvoor maakt Bartméus Sonneheerdt zich sterk.” Meer informatie: www.steunBartimeus.nl/collecte

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›