4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Afscheid Rudie Drenth van het 4 mei comité Vroomshoop

· 861× bekeken

VROOMSHOOP - In Brasserie De Aanleg werd door het 4 mei comité Vroomshoop afscheid genomen van Rudie Drenth. Als opvolger van Hendrikus Wekamp nam Rudie Drenth in april 1997 zitting in het 4 mei comité. Hij was er actief als secretaris en als vicevoorzitter. Een van de letterlijke hoogtepunten van de bestuursperiode van Drenth was de flypass van een squadron F16’s boven de grote Puntbrug op 5 april 2005 ter gelegenheid van 60 jaar bevrijding Daarnaast werden vele projecten gerealiseerd, waarbij de jeugd en de jongeren nadrukkelijk werden betrokken. Namens het 4 mei comité Vroomshoop bedankt voorzitter Hans Nieboer het scheidende bestuurslid voor zijn inzet voor en betrokkenheid bij het werk van het comité. Rudie Drenth kreeg als dank een replica van de levende piramide van Vroomshoop en een boeket bloemen aangeboden.

De Vroomshoper Floris Eising (42) is benoemd tot opvolger van Rudie Drenth. Het 4 mei comité bereidt zich momenteel voor op de onthulling van het nieuwe bevrijdingsreliëf in de vorm van een beeldengroep met een luistersteen langs het Zwolsekanaal in Vroomshoop. Op 5 april 2018, de dag van de onthulling, vinden verschillende activiteiten plaats.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›