4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

VVD levert commentaar op Programmabegroting 2018

· 990× bekeken

VRIEZENVEEN - Zoals kon worden verwacht, is de VVD ontevreden over de afgelopen bestuursperiode. Het college is op maar liefst drie plaatsen gewijzigd. En de geloofwaardigheid van de politiek is sterk gedaald. Waar de OZB meer werd verhoogd dan de inflatiecorrectie, is dat niet zichtbaar in het voorzieningenniveau. Men zou mogen verwachten daar verbeteringen te zien. De OZB lijkt echter gebruikt om de tekorten in de zorg aan te vullen.

Verder liggen er plannen zodanig dat de voetbalverenigingen er vier- tot zesduizend euro op achteruitgaan. De VVD wil weten of dit valt onder het mom van verhoging van de kostendekkendheid. Verder ontbreekt het nog aan een actuele sportvisie. Ook het zwembad passeert weer eens de revue, nu in de vorm van een tekening - die meer zegt dan duizend woorden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›