4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Collectanten gezocht voor Leger des Heils

· 999× bekeken

VRIEZENVEEN/WESTERHAAR - In de week van 27 november t/m 2 december 2017, week 48, is jaarlijks de nationale collecteweek voor het werk van het Leger des Heils. Als je nergens meer terecht kunt, vangt het Leger des Heils je op. Vorig jaar waren er in heel Vriezenveen nog slechts 18 collectanten. Graag brengen we dit aantal in 2017 weer omhoog naar een mooier aantal voor Vriezenveen, Westerhaar en de Pollen. Hiervoor doen we dus ook een beroep op u en jou. Wilt u / jij een aantal adressen in je direct omgeving voor je rekening nemen? Uiteraard mogen ook anderen uit het thuisfront daarbij behulpzaam zijn! Meldt u/je aan via bos80@caiway.nl of Couzijn.ina.bos@hetnet.nl; instructie en uitnodiging volgt dan tijdig!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›