4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

TTI en gemeente Twenterand zorgen samen voor toeristen

· 729× bekeken

VRIEZENVEEN - Twenterand Tourist Info en de gemeente Twenterand zetten samen de schouders onder het toerisme in Twenterand. Beide partijen hebben met elkaar overeenstemming bereikt over het toeristisch beleid in 2017 en 2018. Gedurende die periode gaan TTI en gemeente met elkaar aan de slag met een nieuwe structuur op toeristisch gebied.

In 2017 is een start gemaakt met de nieuwe toeristische structuur ‘Gastvrij Twenterand’ voor lokale promotie. Voorzitter van TTI Twenterand, Hans van Ronkel: “Daarmee werken we aan een nieuwe profilering van Twenterand als toeristische gemeente. Tegelijkertijd blijven we de toeristen en de ondernemers in de recreatieve sector goed van dienst.” Annelies van der Kolk, burgemeester van Twenterand, sluit zich daar bij aan: “Twenterand heeft zoveel te bieden. Om dat goed in beeld te brengen bij toeristen moet je goed samenwerken, nu en in de toekomst.”

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›