4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Rollator race voor jong en oud

· 672× bekeken

VRIEZENVEEN - Iedereen wil graag gezond ouder worden. Voldoende bewegen kan hierbij helpen. Om aandacht te geven aan het belang van bewegen voor ouderen, wordt vanuit het project Westerhaar aan zet een rollator race georganiseerd. Op vrijdag 20 oktober zijn oud én jong van harte uitgenodigd om een rondje mee te doen in De Klaampe.

Praktische informatie
De inloop is vanaf 15.15 uur, het programma start om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Elke deelnemer krijgt een presentje en daarnaast zijn er leuke prijzen te winnen. Voor jeugdigen is een stormbaan in het parcours opgenomen. Deelname aan de rollatorrace is gratis. U kunt uw eigen rollator meenemen maar er zijn ook rollators beschikbaar. Ook begeleiders en anderen die het leuk vinden om te komen kijken, zijn deze middag van harte welkom.

Westerhaar aan zet
De rollator race wordt georganiseerd vanuit het project Westerhaar aan zet. Met dit project willen we bijdragen aan de gezondheid van inwoners in Westerhaar-Vriezenveensewijk. De verschillende activiteiten binnen het project zijn gericht op bewegen. Uit een vragenronde onder de inwoners bleek namelijk dat zij dit een belangrijk thema vinden. Vorig jaar is aan meerdere initiatieven subsidie verleend. De activiteiten Walking football en de E-bike club zijn hier voorbeelden van en zullen zich tijdens de rollator race presenteren.

Meer informatie over de rollator race en het project Westerhaar aan zet kunt u vinden op www.twenterand.nl/westerhaaraanzet.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›