4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Burgemeester en brandweer ambassadeurs Oktoberfest Vriezenveen

· 1105× bekeken

VRIEZENVEEN - Zaterdag 28 oktober wordt er op het Manitobaplein in Vriezenveen het Oktoberfest Vriezenveen georganiseerd. De organisatie van de Oktoberfeesten Vriezenveen, stichting Mooi Dat ’t Zo Kan, is trots te mogen melden dat burgemeester Van der Kolk samen met de Vriezenveense brandweer, dit jaar de ambassadeurs zijn van het Oktoberfest. MDZK zet elk jaar een bijzondere groep helden in de spotlights. Dit jaar is voor de brandweer gekozen, ze doen veel voor de inwoners Twenterand. Als blijk van waardering vond MDZK het een goed idee om alle brandweerlieden en de burgemeester op de gevoelige plaat vast te leggen, in klederdracht uiteraard. Het resultaat is ruim 2 weken lang te bewonderen in billboards in de hele gemeente Twenterand.

Tijdens het Oktoberfest slaan de burgemeester en de commandant van de brandweer onder muzikale begeleiding van de Vriezenveense Harmonie traditiegetrouw het ‘Eerste Vat’ aan. Dit vat wordt tot op de bodem leeggetapt en uitgedeeld aan het volk. Na Visser is Annelies Van der Kolk al de tweede burgemeester die op het podium van Oktoberfest Vriezenveen zal gaan staan. Het begin van een mooie traditie.

Wilt u hier ook bij zijn? Kaartjes zijn te koop in iedere Primera winkel in Nederland. Ook zijn kaartjes te koop bij diverse verkooppunten: Cafe Het Wapen van Vriezenveen, Bouwmarkt DOEN, Schipper Tweewielers, Black Piano, Cafe ‘n Tip Daarle, Content Peddemors, Spalink & Avia Westerhaar. Uiteraard zijn de kaarten ook online te bestellen dit kan via mdzk.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›