4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Wethouder Engberts leest voor op de Dag van de Duurzaamheid

· 833× bekeken

TWENTERAND - dinsdag 10 oktober tussen 14.00 en 15.00 uur gaat wethouder Ben Engberts voorlezen in groep 2 van basisschool De Regenboog in Vriezenveen. Dit gebeurt in het kader van de Dag van de Duurzaamheid. Door het hele land worden duurzame activiteiten georganiseerd om te laten zien hoe de wereld, schoner, mooier en eerlijker kan. In 15 ROVA-gemeenten wordt door het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon van ROVA de voorleesactie georganiseerd op verschillende basisscholen die deelnemen aan de pilot afval scheiden op school.

Wethouder Ben Engberts gaat voorlezen uit het boek ‘De wereld vol plastic’, een verhalenbundel geschreven door pabo-studenten met schrijftalent. Na het voorlezen gaat de wethouder samen met de leerlingen in gesprek over hoe we samen de aarde en de natuur kunnen helpen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›