4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Live knippen voor Stichting Haarwensen

· 568× bekeken

TWENTERAND: Tijdens het Hairstyle Event dat op woensdagavond 18 oktober zal plaatsvinden in theater Het Punt in Vroomshoop zullen een aantal personen op het podium geknipt worden voor stichting Haarwensen. Dit betekent dat er minimaal 30 cm van het haar af gaat. Het haar zal gedoneerd worden om hier pruiken van te maken voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een ander vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen, maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Stichting Haarwensen biedt deze kinderen de keuze uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn.

De Haarspecialisten (zes regionale kapperszaken) nemen zo het initiatief om naast het organiseren van een leuke avond uit ook aandacht te genereren voor dit onderwerp. Wilt u erbij zijn? En tevens op de hoogte worden gebracht van alle nieuwe trends? Haal dan snel een kaartje (€7,50) bij een van de deelnemende kapperszaken en ontvang na afloop van het event een goodiebag ter waarde van minimaal €15.
Deelnemende kapperszaken zijn: Bijlstra Haarstyling & More, De Kapperij, La Marge Haarmode, Marjo Hair & Beauty, Max Hair & Beauty en Roelien Hair & Beauty.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›