4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

College gaat door met combinatiefunctionarissen

· 426× bekeken

VRIEZENVEEN - “Het stimuleren van samenwerking tussen maatschappelijke partners om kinderen en jongeren in onze gemeente maximale kansen te bieden om zich te ontplooien. Dat is de belangrijkste taak van een combinatiefunctionaris,” aldus wethouder Binnenmars. “Het is daarom ook dat het college van burgemeester en wethouders heeft besloten door te gaan met de combinatiefunctionarissen.”

Combinatiefunctionarissen stimuleren en ondersteunen de samenwerking tussen sport- en culturele verenigingen, onderwijs en overige maatschappelijke partners. Veel organisaties zijn blij met de voortzetting van combinatiefuncties want die leveren een wezenlijke bijdrage aan de Twenterandse samenleving.

Het college is enthousiast over de inzet van deze functionarissen en wil daarom graag doorgaan met de samenwerking. Het collegebesluit houdt in dat de combinatiefunctionarissen met ingang van 2018 in principe voor een periode van 3 jaar hun belangrijke werk kunnen voortzetten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›