4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Voetbalplaatjesactie van Coop Vroomshoop bij Vroomshoopse Boys

· 1284× bekeken

VROOMSHOOP - Op zaterdag 7 oktober start de voetbalplaatjesactie bij Vroomshoopse Boys op het sportcomplex De Bosrand. Om 9.00 uur vindt de feestelijke openingshandeling plaats in de miniarena op de Bosrand. Het oudste en jongste lid van Vroomshoopse Boys (leeftijdsverschil 80 jaar) komen daarbij in actie. Namens Coop Vroomshoop houdt manager Marc Olsman een toespraakje, evenals onze voorzitter Edward Olthof. De prachtige boeken met daarbij foto’s van de 39 Boys-teams, van onze vrijwilligers, van de familiedag en daarnaast een historisch overzicht van onze club zijn direct daarna verkrijgbaar in de kantine ‘t Flierhuus, waar een speciale uitgavepost wordt ingericht.

Per lid mag er één voetbalplaatjesboek opgehaald worden. De uitgiften van de spaarboeken is op 7 oktober vanaf 9.15 uur tot 15.00 uur voor zowel de jeugd als de senioren van Vroomshoopse Boys. Uiteraard is het boek nog leeg en daarna kan er tot en met 2 december 2017 volop gespaard worden bij Coop Vroomshoop.

De nodige aantrekkelijke verkoopacties worden in de Coop Vroomshoop aan de Koele gehouden, waarbij bij vier acties voetbalplaatjes worden weg gegeven. Tegen € 10 aan boodschappen kunnen de voetbalplaatjes worden veroverd. Er zijn er in totaal 576 voetballers en voetbalsters van Vroomshoopse Boys vereeuwigd door clubfotograaf Erwin Heuver.

Ook Sportlust Vroomshoop beleeft zaterdag op de Bosrand de start van de voetbalplaatjesactie van de Supercoop Vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›