4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Twirlsters “De Harmonie Vroomshoop” binnen één week 10 medailles en 1 beker rijker

· 684× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag 30 september namen de 10 twirlster en het B-team van “De Harmonie Vroomshoop” deel aan het NBTA-concours in Hellendoorn. De meiden kwamen deze dag uit op maar liefst 14 onderdelen. Met maar liefst 169 optredens deze dag, was de concurrentie voor deze meiden groot. Desondanks wisten ze toch nog een flink aantal medailles binnen te halen.

Eslie Mechielsen behaalde met haar 1- baton show een zilveren medaille in haar categorie. Sarah Offringa pakte ook in deze categorie de gouden medaille. Sanne Vos, die ook deelnam met een 1-baton show, nam ook een zilveren medaille mee naar huis. Maud Jansen behaalde voor de 4 keer op een rij opnieuw haar plaatsingspunten voor de voorrondes van het NK, dit was voor Maud wederom goed voor een gouden medaille. Duo Iris en Maud Jansen lieten samen een mooie duo show zien, de meiden behaalden hiermee een zilveren medaille.

Team B, dat uitkwam in de categorie large team, zette een mooie show neer waarvan de jury erg onder de indruk was. Vooral de energie & uitstraling van de meiden was zeker een pluspunt. Dit werd dan ook beloond met de gouden beker.

Ook de andere solisten, Pien Melenberg, Lyan Moes, Marlinde Kroeze, Kyra Ekkel, Dewi Dijk en Andrea Zandbergen die deel namen draaiden topshows. Door een minimaal verschil van soms 0,1 punt vielen een aantal van deze solisten net buiten de medaille regen.

Vorige week 24 september werden er door de 2 solisten Iris en Maud op ieders 3 onderdelen mee gedaan op het NBTA-concours in Coevorden, hier namen de meiden 4 medailles van mee terug.

Dat de meiden Vroomshoop goed op de kaart zetten met het twirlen blijkt wel uit de hoeveelheid medailles die er elke keer mee terug genomen worden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›