4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Primeur voor vrijwillige brandweer Den Ham

· 779× bekeken

DEN HAM - Met het hele brandweerkorps waren ze de eerste gasten in De Beuk, nadat de horecagelegenheid op 10 september getroffen werd door een brand. Afgelopen zaterdag hadden de mannen en vrouwen van de vrijwillige brandweer uit Den Ham de primeur. Op uitnodiging van Harry en Hilda Rosman gingen zij voor het eerst De Beuk weer in! Als blijk van waardering voor het snelle optreden tijdens de brand op 10 september, kregen de spuitgasten een lekker hapje en drankje aangeboden. “Ze waren er toen als eerste bij, dus wij vonden het een mooi gebaar om ze nu als eerste gasten te verwelkomen in ons vernieuwde restaurant”, aldus Hilda Rosman van De Beuk.

Na een brand in de keuken op 10 september was De Beuk een maand gesloten. Deze week opent De Beuk in Den Ham weer de deuren voor het publiek.

Beukenootjes
Gasten kunnen bij Restaurant en Zalencentrum De Beuk terecht voor een lekker avondje uit of voor het geven van een feestje! De Beuk staat bekend om haar Beukenootjes, een all-you-can-eat concept waarbij gasten kunnen genieten van mini-gerechten van de kaart. Tapas op z’n Twents. Uiteraard is A la carte eten ook mogelijk!

Boek nu en krijg 10% korting
Wie brandt van verlangen om Beukenootjes te proberen, heeft geluk. De Beuk geeft in oktober 10% korting op alle reserveringen. Voor meer informatie over leuke acties, kijk op de Facebookpagina.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›