4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Eerste veteranenavond groot succes

· 1309× bekeken

VRIEZENVEEN - Dinsdag 26 september jl was het dan zover. De eerste veteranen (cafe) avond in de gemeente Twenterand bij café 'Het Wapen van Vriezenveen'. De opkomst was groter dan verwacht. Veteranen en andere belangstellenden kwamen deze avond bijwonen onder het genot van een drankje.

Vanaf nu zal iedere laatste dinsdag van de maand vanaf 19.00 uur de inloop zijn om oud-collega's van missies te ontmoeten. Op vertoon van je veteranenpas is er ook nog eens een aantrekkelijke korting van 50% op de drankjes! Deze pas is aan te vragen op www.veteraneninstituut.nl

Bij deze ben je van harte uitgenodigd op de volgende veteranen bijeenkomst op dinsdagavond 31 oktober. Zowel jong en oud zijn van harte welkom, ongeacht welke missie je gedaan hebt. Iedere laatste dinsdag van de maand. Zet 't in je agenda en tot dan.

Foto: Arend Gerritsen

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›