4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Randrock genomineerd voor Festival Award Overijssel 2017

· 1216× bekeken

VRIEZENVEEN - Randrock is genomineerd voor de Festival Award Overijssel 2017. “En dat is een hele eer”, volgens bestuursvoorzitter Rik Pape. Afgelopen Hemelvaartsdag was de vijftiende editie van het leukste, gezelligste en gratis festival van Twente. "De Festival Award Overijssel is een publieksprijs, dus hierbij roepen we onze fans op om op Randrock te stemmen. Je kunt je stem uitbrengen via www.poppuntoverijssel.nl." Op zondag 15 oktober a.s. wordt de winnaar bekend gemaakt in poppodium Hedon in Zwolle.

Randrock wordt jaarlijks georganiseerd op Hemelvaartsdag in het centrum van Vriezenveen. Randrock lijkt elk jaar wel groter en grootser te worden. De afgelopen editie mochten bezoekers uit Vriezenveen en verre omgeving genieten van o.a. Mark Foggo, Kenny-B, Delain, The Animals & Friends (UK), coverbands Mumfords Calling en Pearl Jamming en knipoog van het festival Imca Marina. Het bestuur stelt zich tot doel om er elk jaar weer een feestje van te maken, voor jong en oud. Voor de kids wordt Randrock Junior georganiseerd. Een heus kinderfestival met een grote theatershow, in 2017 Buurman en Buurman, live muziek van jonge talenten van poppodia uit de buurt, knutsel- en schminkmogelijkheden, diverse springkussens en meer. Mede door de inzet van zo’n 150 vrijwilligers en dankzij diverse sponsoren, lukt het om elk jaar een mooi en gratis festival neer te zetten.

Help Randrock aan de publieksprijs en stem!
De waardering van het publiek helpt vanzelfsprekend om van de 16e editie op donderdag 10 mei 2018 wederom een succesvol festival te maken. Stem daarom snel via www.poppuntoverijssel.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›