4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

CU: Doortrekken haag Almeloseweg

· 815× bekeken

VRIEZENVEEN - Tijdens de raadsvergadering van dinsdag 26 september 2017 zal de ChristenUnie Twenterand een motie indienen om de kosten voor het doortrekken van de haag aan de Almeloseweg-Oost te verhalen op de eigenaar.

De ChristenUnie heeft geconstateerd dat de eigenaar van een perceel dat grenst aan de zuidelijke fiets/voetverbinding de groenstrook, die door de gemeente Twenterand was aangelegd, eigenhandig heeft verwijderd.

Aangezien deze strook was aangelegd naar aanleiding van een uitspraak van de Raad van State in 2006 en in overeenstemming met de buurt was gerealiseerd.

De ChristenUnie is van mening dat de gemeente beleid maakt dat in het belang van de inwoners van de gemeente Twenterand is en het algemeen belang dient en op het oog heeft. Daarnaast vindt de ChristenUnie dat onderlinge afstemming tussen buren niet kan leiden tot legitimatie van eigen initiatief en handelen met betrekking tot ingrepen in bezittingen/gronden van de gemeente Twenterand.

Daarom stelt de ChristenUnie voor om het meest zuidelijke deel conform het beeldkwaliteitsplan in te richten, waarbij de haag op gemeentelijke grond is gelegen. De kosten voor de aanleg en inrichting van de nieuwe groenstrook aan de zuidelijke voet/fietsverbinding dient op de eigenaar van het perceel verhaald te worden. Aangezien deze eigenaar eigenhandig aanpassingen heeft gedaan.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›