4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Rik Kriekjes behaalt zijn Tamboer-maître diploma

· 777× bekeken

VROOMSHOOP - Rik Kriekjes, lid van Muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop, heeft afgelopen zaterdag deelgenomen aan een examen voor Tamboer-maître in Amersfoort. Hiervoor heeft hij het afgelopen jaar meerdere modules moeten behalen zoals: takteren, dirigeren, stoktekens, houding en natuurlijk het geven van exercitie en instructies. Rik heeft dit examen met goed gevolg afgelegd met een gemiddelde van een 8! Het examen werd georganiseerd door de bonden KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie) en MBGF (Muziekbond Gelderland Flevoland).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›