4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kom erbij! en doe mee met de gedichtenwedstrijd

· 421× bekeken

VROOMSHOOP - Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid (21 september t/m 1 oktober) organiseert ZorgSaam Twenterand de gedichtenwedstrijd ‘Eenzaamheid toegedicht’. Dicht u ook mee? Eenzaamheid is een onderwerp waar tegenwoordig veel over wordt gesproken. Diverse media en campagnes vertellen ons steeds vaker dat eenzaamheid een maatschappelijk probleem is waar we aandacht voor moeten hebben. Maar wat is eenzaamheid eigenlijk? En betekent eenzaamheid voor iedereen wel hetzelfde?

Gedichtenwedstrijd ‘Eenzaamheid toegedicht’
Met de gedichtenwedstrijd ‘Eenzaamheid toegedicht’ nodigt ZorgSaamTwenterand u uit om onder woorden te brengen wat eenzaamheid voor u betekent. Wat roept het begrip eenzaamheid bijvoorbeeld bij u op? Welke gedachten of beelden komen er bij u boven als u aan eenzaamheid denkt? Of hoe zou een wereld zonder eenzaamheid er volgens u uitzien? Kortom: welke eigenschappen dicht u eenzaamheid toe?

U kunt met de gedichtenwedstrijd meedoen door uw dichtwerk vóór 15 oktober naar ons in te zenden. Dit kan per e-mail naar cwessels@zorgsaamtwenterand.nl of per post naar Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP Vroomshoop. Of lever het in bij één van onze Zorginformatie•punten in uw kern. Wilt u uw inzending voorzien van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres?

Winnaar gedichtenwedstrijd: high tea Bij Saartje
De schrijver van het winnende gedicht wordt beloond met een gezellige prijs: een high tea voor 2 personen bij Lunchroom bij Saartje in Vroomshoop. Tevens wordt het winnende gedicht, mits hiervoor toestemming is gegeven, gepubliceerd in de eerst volgende editie van het seniorenblad SproakSaam en op de website van ZorgSaam Twenterand. Wenst u liever anoniem te blijven? Dan respecteren wij dat uiteraard ook. Mocht u nog vragen hebben over de gedichtenwedstrijd, of over de Week tegen Eenzaamheid, neemt u dan contact op met Charon Wessels van ZorgSaam Twenterand.

Voor meer informatie over de Week tegen Eenzaamheid en de verschillende Kom Erbij-activiteiten in Twenterand kijk op www.zorgsaamtwenterand.nl


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›