4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Herinnering voordracht Vrijwilligersprijzen Twenterand 2017

· 561× bekeken

VRIEZENVEEN - Eind 2017 organiseren de gemeente Twenterand en het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand (IVT) de uitreiking van de vrijwilligersprijzen. Graag herinneren wij u er aan dat u nog tot 6 oktober 2017 kandidaten kunt voordragen voor een van de drie prijzen die worden uitgereikt: de Vrijwilligersprijs Twenterand (voor vrijwilligers van 26 jaar en ouder), de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk Twenterand (voor vrijwilligers van 18 tot en met 25 jaar) en de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand (voor vrijwilligersorganisaties, groepen vrijwilligers, projecten en andere initiatieven die -grotendeels- draaien op vrijwillige inzet). Iedereen kan kandidaten voor deze drie prijzen voordragen.

De vrijwilligersprijzen zijn er om vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd aan de gemeente Twenterand en haar inwoners in het zonnetje te zetten en een blijk van waardering te geven. Ook zijn de prijzen bedoeld om het belang van vrijwilligerswerk te benadrukken en de inwoners van Twenterand te stimuleren om zich vrijwillig voor elkaar in te zetten.

Oproep
Kent u een vrijwilliger die het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Een organisatie die op basis van vrijwilligerswerk een steentje bijdraagt aan de Twenterandse samenleving? Of een project of ander initiatief dat door middel van vrijwillige inzet de gemeente en haar inwoners positief beïnvloedt? Draag hen dan voor! Voordragen kan door het voordrachtformulier in te vullen op www.vrijwilligerswerktwenterand.nl. Voordrachten kunnen tot uiterlijk 6 oktober 2017 worden ingediend.

Heeft u vragen of wilt u graag aanvullende informatie dan kunt u contact opnemen met het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand, via telefoonnummer 0546 - 481458 of via e-mail: info@vrijwilligerswerktwenterand.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›