4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Zorgsaam Twenterand ontvangt 1000 euro van Lidl Vroomshoop

· 1425× bekeken

VROOMSHOOP - Vandaag heeft Job Lamberink een cheque van 1000 euro in ontvangst genomen voor het organiseren van activiteiten voor kinderen. Dit mooie bedrag is afkomstig van de Lidl die met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven steunt.

Overhandiging
Supermarktmanager Jan-Willem overhandigde de cheque met veel plezier; “Onze klanten hebben massaal gehoor gegeven aan de Lidl helpt lokaal actie en laten weten wat Lidl voor Vroomshoop kan betekenen. Het is geweldig om als plaatselijke supermarkt lokaal betrokken te zijn en projecten te ondersteunen’’.

Lidl helpt lokaal
Lidl is dit jaar 20 jaar in Nederland. Met de actie Lidl helpt Lokaal bedankt de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen. Alle winkels van Lidl doen mee, dit betekent dat er 412 keer 1000 euro beschikbaar is voor een goed initiatief in de buurt. Denk aan het opknappen van het speeltuintje, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›