4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Cursus Typeworld jeugd in Bibliotheek Den Ham en Vriezenveen

· 631× bekeken

VRIEZENVEEN - De cursus TypeWorld is een uitdagende (blind)type cursus in game-vorm speciaal ontwikkeld voor kinderen. Vele tientalen kinderen in Twenterand behaalden reeds hun certificaat. Binnenkort start er weer een cyclus. Aanmelden kan nu al.

De cursus bestaat uit 15 lessen die elk ongeveer een uur duren. Jeugd leert typen volgens het 10 vinger blind systeem. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van een internetprogramma genaamd Typeworld. Dit programma bestaat uit oefeningen en games en is uitstekend geschikt voor kinderen vanaf groep 6. Het grote voordeel van deze cursus is de persoonlijke begeleiding van de docent, waardoor 99% van de cursisten de cursus ook daadwerkelijk afmaakt en met goede resultaten. Op www.typeworld.nl kunt u vrijblijvend een kijkje nemen in het programma.

De cursus wordt gegeven op maandag in Vriezenveen (lokale bibliotheek) van 18.00 tot 19.00 uur en op dinsdag in Den Ham (Brede school) van 17.45 tot 18.45 uur. De cursus start bij voldoende deelname medio oktober. Op beide locaties is plek voor maximaal twaalf kinderen.

Voor vragen over de inhoud van de cursus kunt u terecht bij de docent van de cursus Rolien Rietberg. Zij is aangesloten bij de VSLM, de Vereniging van Staatsgediplomeerde Leraren in het Machineschrijven.

De cursus kost € 150,-. Het examen na de cursus is niet verplicht en kost € 17,50. Alle kinderen krijgen een bewijs van deelname (certificaat)

Informatie en aanmelden
Aanmelden kan bij Rolien Rietberg, tel. (06) 206 301 56 of per e-mail rolien.rietberg@upcmail.nl of bij Zorgsaam Twenterand, tel. (0546) 481 456), per e-mail amenzo@zorgsaamtwenterand.nl of bij Bibliotheek Vriezenveen (0546) 562 385.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›