4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Week van de Opvoeding in Twenterand

· 640× bekeken

TWENTERAND - Van 2 tot en met 8 oktober 2017 vindt de landelijke Week van de Opvoeding plaats. Ook in Twenterand zijn er in die week allerlei leuke activiteiten voor ouders en professionals die te maken hebben met opvoeden. Dit jaar is het thema ‘buiten de lijntjes’. Meer informatie en een overzicht van alle activiteiten is te vinden in de agenda op www.loes.nl.

Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Daarom staat de opvoedweek in het teken van opvoeden en ouderschap. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor. Diverse organisaties die met elkaar verbonden zijn via het CJG hebben samen een mooi programma samengesteld.

Activiteiten
Zo is er 3 oktober bijvoorbeeld de voorstelling 'Gekke kinderen .. zijn anders gewoon' van Ivo Mijland, auteur van vele onderwijsboeken en publicist in landelijke en regionale dagbladen. En op 5 oktober presenteert Aletta Smits op humoristische wijze over het door haar geschreven boek ‘Het puberbrein – de missende handleiding’. De week wordt afgesloten door een minicongres in Vroomshoop met diverse workshops op 11 oktober.

Contact met Loes
Meer informatie en aanmelden voor een van de activiteiten kan via de agenda op www.loes.nl. Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag? Mail dan met abronsvoort@zorginformatietwenterand.nl of neem contact op met een Loes-inlooppunt bij jou in de buurt!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›