4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Ketensamenwerking aanleiding voor nieuwbouw De Groot Vroomshoop

· 691× bekeken

VROOMSHOOP - De Groot Vroomshoop investeert in een nieuwe productielijn voor houten daken. Verwacht wordt dat deze geautomatiseerde dakenlijn zo’n twintig procent extra productiecapaciteit oplevert. Dat betekent dat De Groot Vroomshoop daken voor vijftien woningen per dag kan realiseren.
De productiegroei in daken is het gevolg van een goede ketensamenwerking. Door diverse samenwerkingsverbanden met bouwpartners kan er efficiënter en succesvoller worden gebouwd. Ketensamenwerking werkt vooral in vernieuwende en duurzame woningconcepten van diverse marktpartijen, waarbinnen De Groot Vroomshoop haar meerwaarde biedt als meedenkende en ontwikkelende toeleverancier van prefab daken, dak- en gevelelementen en houten bergingen.

Wat is ketensamenwerking
In de keten ben jij een van de meedenkende bouwpartners. Samen ontwikkel en realiseer je bouwconcepten die sneller, beter, goedkoper en vaak duurzamer gebouwd kunnen worden. Samen ben je meer dan de som der delen. Het aandeel van De Groot Vroomshoop vertaalt zich dan vooral in het technisch en financieel realiseerbaar maken van schetsideeën. Je komt samen tot een concept dat je procesmatig steeds verder kunt optimaliseren en standaardiseren, wat voor alle stakeholders voordelen biedt. Benieuwd? In een video licht De Groot Vroomshoop toe hoe ketensamenwerking werkt en wat het oplevert. Bekijk de video op https://youtu.be/r7gVdCp2EiQ

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›