4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuwe seizoen van Kunstkring Westerhaar gaat van start

· 443× bekeken

WESTERHAAR - De Kunstkring Westerhaar organiseert nu alweer voor het 44e jaar lessen voor volwassenen en kinderen. Eenmaal per twee weken komen de leden bij elkaar in "ons Domein"aan de Leidijk in Westerhaar. Om zich te bekwamen in diverse schilder-en tekentechnieken worden de deelnemers bijgestaan door ervaren docenten. De kindergroep wordt eveneens geleid door ervaren begeleiders. Zij leren de kinderen om te gaan met diverse teken-en-schildermaterialen. Naast werken naar de fantasie wordt ook aandacht gegeven aan vormgevingsaspecten.

Sinds een aantal jaren groeit het aantal deelnemers sterk. Om de groepsgrootte beheersbaar te houden moet soms gewerkt worden met een wachtlijst. Er zijn nu nog enkele plekken vrij. Inlichtingen daarover zijn te krijgen via de website van de vereniging, www.kunstkringwesterhaar.nl
Daar kunt u zich ook opgeven als lid.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›