4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Feestweek Vroomshoop verwelkomt record aantal bezoekers

· 735× bekeken

VROOMSHOOP – De feestweek in Vroomshoop is succesvol verlopen. Het nieuwe Women & Girls Summernight op de woensdagavond overtrof alle verwachtingen. Daarnaast kon de vrijdagavond zoals ieder jaar rekenen op veel belangstelling. Het doel om dit jaar ook de zaterdagavond qua bezoekersaantallen te laten groeien is meer dan behaald. Veel jongeren wisten niet alleen vrijdag, maar ook zaterdag de feesttent te vinden.

De feestweek begon op woensdag 6 september overweldigend met het debuut van Women & Girls Summernight. Honderden vrouwen genoten van een avond die in het teken stond van eten en drinken in een relaxte sfeer met daarbij veel ruimte voor shoppen bij tientallen ondernemers. Maar liefst 1200 tapasgerechtjes zijn er verkocht door in totaal 10 hobbykoks uit Vroomshoop en omgeving. Ook de finale van de Miss-verkiezing trok veel belangstelling. Aan het eind van de avond mocht Floor van der Heide zich Miss Summer Ibiza noemen. Het is de bedoeling dat Women & Girls Summernight in 2018 terugkeert op de agenda van Feestweek Vroomshoop.

Een groot deel van de donderdag was gereserveerd voor de senioren uit Twenterand. Bijna 130 senioren gingen ’s ochtends op reis naar de Hunebedden in Drenthe. Aansluitend vond de seniorenmiddag met livemuziek plaats in de feesttent. De donderdag werd ’s avonds afgesloten met een familiebingo. Het evenement is de afgelopen jaren flink gegroeid van 75 deelnemers naar 145 deelnemers dit jaar.

De muziekavonden op vrijdag en zaterdag zijn succesvol verlopen. Ondanks het regenachtige weer op de vrijdagavond, kwamen duizend jongeren op het muziekspektakel af. De dj’s Jan-Willem Drees uit Vroomshoop, 538-DJ Ivo van Breukelen en Radio 2-DJ Paul Rabbering zorgden voor een feestelijke sfeer in de tent. Ook de nieuwe lasershow werd als zeer positief ervaren door bezoekers.

Op de zaterdag kon de vuurwerkshow traditiegetrouw weer rekenen op veel publiek. Een kwartier lang werd er genoten van knallend en sierlijk vuurwerk. Daarna stroomde de feesttent vol. De liveband Jackfire was de hoofdact en zette de tent compleet op z’n kop. Tussendoor werd de band afgewisseld door DJ Jan-Willem Drees. De afwisseling van een band en een dj zorgde ook voor een afwisselend publiek. Voorheen was de zaterdag met name in trek onder relatief oudere bezoekers. Nu kwamen er ook opvallend veel jongeren op de zaterdagavond af. Dat heeft geleid tot een forse groei qua bezoekersaantallen ten opzichte van andere jaren. De organisatie kijkt met zeer grote tevredenheid terug op een gevarieerde feestweek.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›