4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

H.O.C. stimuleert leefbaarheid Hammer gemeenschap

· 566× bekeken

DEN HAM - Op zaterdag 9 september overhandigde het Hammer Ondernemers Collectief (H.O.C.) een drietal cheques van € 1000,00 aan Zwembad de Groene Jager, IJsbaanvereniging De Kollendiek, en de volleybalvereniging H.V.C. Dit gebeurde tijdens de afsluitende barbecue op zwembad de Groene Jager.

Al ruim 20 jaar is het H.O.C. een stimulerende kracht binnen de Hammer gemeenschap. Met ruim 70 sponsoren ondersteunt het H.O.C. het Hammer verenigingsleven en hiermee de leefbaarheid van het karakteristieke Brinkdorp. Vanaf de oprichting in 1995 was Henk Jansen (Henk van de Centra) voorzitter van de stichting. Op de laatste ledenvergadering eind 2016 nam hij samen met Wim Samsen, eveneens vanaf het begin bestuurslid, afscheid. Met nieuw bloed in de persoon van Jerry Blekkenhorst als nieuwe voorzitter, en Ben Samsen was het bestuur weer op sterkte.

De doelstelling van het H.O.C, is het financieel ondersteunen van de voetbalvereniging Den Ham. Behalve het financieel ondersteunen van de voetbalvereniging Den Ham, schenkt het H.O.C. aandacht aan jubilea en andere hoogtepunten van overige sportverenigingen en culturele verenigingen binnen het dorp Den Ham. Tevens wordt middels het organiseren van verschillende informele activiteiten getracht de band tussen de deelnemende bedrijven c.q. haar vertegenwoordigers te versterke

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›