4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Badminton Twenterand doet mee aan De Grote Clubactie

· 404× bekeken

TWENTERAND - De Grote Clubactie staat weer op het punt van beginnen. Zaterdag 16 september start de lotenverkoop en komen de leden van Badmintonvereniging Twenterand langs de deuren. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de badminton gaat.
Door deelname aan de Grote Clubactie realiseert de vereniging extra inkomsten die belangrijk zijn voor de bestaansrecht van de vereniging. Vorig jaar leverde de actie ruim 1100 euro op. De actie is daarmee van enorme waarde voor de vereniging. Koop dus vooral een lot wanneer een lid langskomt en wie weet wint u wel een prijs. De hoofdprijs is 100.000 euro.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›