4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Aangename afsluiting Monumentendag ‘Bij Saartje’  Vroomshoop

· 1508× bekeken

VROOMSHOOP - Open Monumentendag stond dit jaar in het teken van 'boeren, burgers en buitenlui'. En van alle drie soorten kwamen er heel veel opdagen bij lunchroom ‘Bij Saartje’ in Vroomshoop op zaterdagavond 9 september.
In de gezellige ambiance aldaar sloot de Stichting Levend Vroomshoop Monumentendag 2017 af, voor een volle zaal met een muzikale vertelavond.

Nadat de zelfgebakken taartjes van enkele dames van Levend Vroomshoop waren verorberd, klonken eerst de weemoedige klanken van het accordeon, bespeeld door Lineke Schippers-Benus. Daarna vertelden oud-wethouder Hidde Visser, docente Nederlands Ina Laarman en Thea Kroese, bestuurslid van Levend Vroomshoop, een aantal gevarieerde verhalen, waarin onder andere veenarbeiders, prinsen en poep werden besproken, en waarbij de clou vaak bijzonder verrassend was.

Een hapje en een drankje halverwege zorgden er mede voor dat de bezoekers een aangename zaterdagavond hadden. En met deze vertellingen kon ook de Week van de Amateurkunst worden ingewijd, waaraan de komende periode nog meer aandacht zal worden geschonken.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›