4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Startsein voor 90 jaar De Groot Vroomshoop

· 1688× bekeken

VROOMSHOOP - Op woensdag 6 september is bij De Groot Vroomshoop Groep het officiële startsein gegeven voor de feestelijkheden rondom het 90-jarig bestaan. Dit jaar is het 90 jaar geleden dat Jan Jacob de Groot, afkomstig uit Groningen, naast het voeren houthandel begon met het maken van prefab kippenhokken. Anno 2017 is het bedrijf uitgegroeid tot tot een uiterst modern en innovatief bedrijf, vernieuwend en de markt steeds een stapje voor met nieuwe technologieën en producten. Uitgedaagd door marktkansen en altijd ambitieus. Streven naar kwaliteit, gebruik van gezond verstand en een nuchtere Twentse houding scheppen een basis waarin veel trouwe medewerkers zich uitstekend thuis voelen.

Behalve het gezamenlijk ontbijt wordt er een groots feest georganiseerd voor alle medewerkers en op 4 november een open dag voor familie en andere belangstellenden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›