4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Aanmelden voor de vijfde expositie ‘Eigen Werk’ gestart

· 506× bekeken

VRIEZENVEEN - Al vier jaar organiseert Stichting Peddemorsboerderij de expositie ‘Eigen Werk van amateurkunstenaars uit Twenterand’. Ook vorig jaar was deze expositie weer een groot succes met 38 amateurkunstenaars uit de gemeente. Het enthousiasme van de bezoekers en deelnemers in de afgelopen vier jaar is voor de stichting een stimulans om nu het eerste lustrum in oktober te organiseren.

Vele kunstenaars uit Twenterand doen elk jaar opnieuw mee om hun kunstvoorwerpen te exposeren, maar elk jaar zijn er ook een tiental kunstenaars die voor de eerste keer hun creatie aan het publiek willen tonen. Het is opnieuw de moeite waard om deze expositie van ‘Eigen Werk’ te bezoeken: of het nu gaat om een hernieuwde kennismaking of om een eerste kennismaking met de amateurkunstenaars uit Twenterand, die aan een breed publiek tonen hoe leuk het is om met creatieve en kunstzinnige uitingen bezig te zijn.
Ieder jaar is het een grote verrassing wat er allemaal in de prachtige oude boerderij wordt geëxposeerd, want elk jaar moet er iets nieuws aangeboden worden. De kunstenaars krijgen ieder een plek in de boerderij toegewezen en samen met de commissie ‘Eigen Werk’ van de Peddemorsboerderij wordt deze expositie dan ingericht.
Er is dan ook een grote verscheidenheid aan kunstuitingen te zien, o.a. schilderen, olie en of acryl, houtsnijwerk, creatief houtbewerking, fotografie, vilterij, tekeningen, steenbewerken, glasfusing, wolbewerken, kleibewerken, wood carving, etc.

Voor de amateurkunstenaars uit Twenterand is dit de mogelijkheid om zich te laten zien. Zij kunnen zich opgeven t/m donderdag 21 september en wel via mailadres: expositie.eigenwerk@gmail.com

Ook dit jaar is er voor kinderen op de zaterdagmiddagen (7, 14, 21 en 28 oktober) een workshop beeldhouwen. Onder deskundige leiding wordt uitleg gegeven wat beeldhouwen inhoudt en daarna ga je met een steen aan het werk, die je na afloop van de workshop mee mag nemen. Wel even aanmelden welke zaterdag je mee wilt doen! Aanmelden via email: expositie.eigenwerk@gmail.com of tel. 0653932218

De gehele maand oktober 2017, de start zal zijn op donderdag 5 oktober en zaterdag 28 oktober is de laatste dag.

Openingstijden
Donderdag van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›