4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Wethouder van Abbema opende Week van de Alfabetisering bij Kinderopvang Dukkie in Vriezenveen

· 474× bekeken

TWENTERAND - Van 4 t/m 10 september wordt weer de jaarlijkse Week van de Alfabetisering gehouden. Dit om aandacht te vragen voor laaggeletterdheid. Maandagmorgen 4 september vond de start van deze week plaats bij Kinderopvang Dukkie in Vriezenveen. Daar las wethouder Martha van Abbema van de gemeente Twenterand voor aan de aanwezige peuters uit het spannende prentenboek “Wat het lieveheersbeestje hoorde”. Deze voorleesactiviteit werd samen met Bibliotheek Twenterand georganiseerd omdat uit onderzoeken is gebleken dat voorlezen de taalontwikkeling van jonge kinderen enorm stimuleert. De wethouder bracht het voorleesboek als cadeautje mee en de kinderen mochten het samen met haar uitpakken. De peuters genoten zichtbaar van het verhaal.

Ook bij Kindcentra Dol.Fijn, De Giraffe en De Hooiberg en basisschool De Fontein, locatie Hoofdweg wordt deze week extra aandacht besteed aan voorlezen. Zij hebben daarvoor ook enkele gastvoorlezers uitgenodigd.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›