4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Swingend theaterseizoen in Het Punt

· 984× bekeken

VROOMSHOOP – Nog maar heel even en dan barst het theaterseizoen in Het Punt weer los. Er staan dit seizoen genoeg muzikale dorstlessers op het programma, waaronder Sound of Silence, SoundSet, The Dance Classic Discoshow, Creebles en ENorm. Maar ook voor intrigerende voorstellingen als de Winterkraaien en gezellige familievoorstellingen als Aadje Piraatje viert Sinterklaasfeest kunt u in Het Punt terecht.

Swingende heupen en herinneringen ophalen aan muziek van vroeger
Met behulp van prachtige muziek, verhalen, anekdotes en beelden uit de roerige jaren ‘60 en ’70 neemt het West-Friese duo van Sound of Silence, Joost Botman en Niels van der Gulik, u mee in het repertoire van hun helden Simon & Garfunkel. Discoliefhebbers kunnen hun swingende heupen aan het werk zetten met The Dance Classic Discoshow, waar alle disco-hits en danceklassiekers uit de 70’s, 80’s en 90’s langskomen. Daarnaast laat de band SoundSet u live muziek ervaren zoals muziek bedoeld is, waar al uw favoriete hits uit de 60’s voorbij komen. De allround coverband met een stevige rocksound, Creebles, zorgt er met een Top 2000 avond voor dat het dak er zeker afgaat!

Fijnproevers
In het Grand Café van Het Punt zal tijdens onze jaarlijkse Sundays’ Classic het saxofoonkwartet ‘Samoen’ een heerlijke muzikale middag verzorgen onder het genot van een hapje en drankje. Tevens laat whisky-expert pur sang, Henri Goossen, u de intrigerende wereld van whisky ontdekken tijdens een professionele whiskyproeverij onder het motto van: NOSING – TASTING – ENTERTAINING.

Winterkraaien
Stichting Levend Vroomshoop zal dit nazomerseizoen twee keer met de populaire theatervoorstelling Winterkraaien te zien zijn in Het Punt. De voorstellingen met vertelster Thea Kroese en het Chr. Mannenkoor Vroomshoop onder leiding van Gezinus Veldman trekken publiek uit de verre omtrek. De solisten Geerhard Abma op bugel en bas-bariton Hans de Vries maken ook muzikaal deel uit van deze voorstelling. Beide avonden zijn inmiddels uitverkocht! Een nieuwe wachtlijst is aangelegd, mail naar info@levendvroomshoop.nl

Indrukwekkende documentaire over dementie
In de documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ schetst schrijfster Heleen van Royen een portret van haar moeder, bij wie beginnende dementie is geconstateerd. Eefje Stokvis, verzorgende bij zorginstelling ZorgAccent, zal voorafgaand aan de film een inleiding over dementie geven. Tevens is Eefje ook na afloop van de film bereid om eventuele vragen van bezoekers over dementie te beantwoorden. Een interessante avond voor een ieder die meer over dementie wil weten en een mooie film wil zien.

Jonge theatergasten
Ook de jeugd kan dit seizoen naar het theater, met Roald Dahl’s boekverfilming ‘De GVR’ of de vertelvoorstelling ‘Aadje Piraatje viert Sinterklaasfeest’. Theaterduizendpoot Ton Meijer vertelt tijdens deze voorstelling op eigen unieke en vrije speelstijl verhalen van Aadje Piraatje, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag. Ook aan de oudere jeugd is gedacht met de film ‘Onze jongens’, met Jim Bakkum in de hoofdrol.

Kerst met Ballen
Tot slot geeft de Enschedese band ENorm samen met hun gastartiesten als afsluiter van dit theaterseizoen een geweldig muziekspektakel vol pop, rock- en kerstclassics. De show Kerst met Ballen wordt maar heel beperkt uitgevoerd, dus wees er snel bij. Deze Kerst met Ballen editie wordt mede mogelijk gemaakt door Schoonmaakbedrijf Klaas Harms BV en Colpro BV.
Voor het bestellen van kaarten of voor meer informatie over de diverse activiteiten in Het Punt kunt u terecht op onze website www.welkombijhetpunt.nl. Houdt ook uw brievenbus goed in de gaten voor de flyer met het volledige theateroverzicht van Het Punt.

Over Het Punt
Het Punt is hét multifunctionele activiteitencentrum in Vroomshoop en Twenterand. Eén locatie met tal van mogelijkheden, waaronder het Grand Café met biljart, NOC-NSF sportzaal die met scheidingswanden in meerdere sportzalen is in te delen, Theater, Filmzaal, Bibliotheek en Jongerencentrum. De medewerkers, vrijwilligers en cliënten die in Het Punt werkzaam zijn doen dit met veel plezier en zullen hun uiterste best doen om van iedere activiteit een groot succes te maken. Het Punt is een plek waar iedereen zich thuis mag voelen en waar nieuwe samenwerkingen en activiteiten ontstaan. Het is een plek waar mensen zich kunnen en mogen ontwikkelen. Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk, een werkervaringsplek

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›