4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Medewerkers CAV Den Ham blij met opgefrist kantoor

· 1799× bekeken

DEN HAM - Medewerkers van CAV Den Ham zijn blij met hun nieuwe opgefriste kantoor. In de afgelopen weken werden de ruimtes van het kantoorpand aan de Dorpsstraat in Den Ham flink onder handen genomen. Dankzij de opknapbeurt voldoet het CAV-kantoor weer aan alle ARBO-wetgeving.

Het interieur van het kantoor kreeg een frisse look. Er kwamen nieuwe, modernere kleuren aan de wand. De vloer werd vervangen. Er zijn nieuwe bureaus geïnstalleerd. En ook werd een andere indeling van de verschillende kantoor- en vergaderruimtes gerealiseerd, waardoor nog effectiever en efficiënter kan worden samengewerkt.

De plannen voor de aanpassingen van het kantoor werden door de medewerkers zelf gemaakt. Zij hebben ook de uitvoering aangestuurd. Met alle aanpassingen is het kantoor van CAV Den Ham weer klaar voor de toekomst en voldoet het weer aan alle regels op het gebied van de ARBO-wetgeving.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›